Kurtzersa - Festival of Innovations

Kurtzersa on saksalainen teknologian monialayritys. Sen juuret ulottuvat yli 235 vuoden taakse. Toimialoja on kolme - Elektroniikkateollisuuden tuotantolaitteet, Metalliteollisuuden tuotantolaitteet ja metallikomponentit.

Kurtzersa on yksi suurimmista juotoslaitteistojen valmistajista, jonka maailmanlaajuinen jälleenmyynti- ja huoltoverkosto varmistavat asiakkailleen turvallisen valinnan. Juotoslaitteistojen valmistus on Wertheimissa Saksassa.

ERSA Korjausjärjestelmät

Ersan patentoidun IR-teknologian ja jatkuvien innovaatioiden ansiosta Ersan laitteilla pystytään parhaaseen mahdolliseen tulokseen SMT korjauksessa. Tutustu laitteisiin ja lisävarusteisiin, kuten prosessikameraan ja Dip&Print-asemaan.

ERSA Juotostarkastus

ErsaScope on jo yli 15 vuoden ajan tarjonnut ratkaisun yli 3000 käyttäjälle maailmanlaajuisesti piilossa olevien juotosten visuaaliseen tarkastukseen. Tutustu ErsaScope 2, ErsaScope 1 ja Ersa Mobile Scope:en ja niiden tarjoamiin etuihin juotostarkastuksessa.

ERSA juotosasemat, juottimet, kastopadat ja muut juotostarvikkeet

Jo vuosikymmenien ajan Ersa on toimittanut luotettavat, kestävät ja tyylikkäät juottimet ja juotosasemat asiakkailleen. Tutustu monipuoliseen valikoimaan.

Löydät myös juotoskärjet ja varaosat asemiin täältä.

Lisätty ostoskoriin