Kurtzersa on saksalainen teknologian monialayritys. Sen juuret ulottuvat yli 235 vuoden taakse. Toimialoja on kolme - Elektroniikka teollisuuden tuotantolaitteet, Metalliteollisuuden tuotantolaitteet ja metallikomponentit.

Kurtzersan on yksi suurimmista juotoslaitteistojen valmistajista, jonka maailmanlaajuinen jälleenmyynti- ja huoltoverkosto varmistavat asiakkailleen turvallisen valinnan. Juotoslaitteistojen valmistus on Wertheimissa Saksassa.

Lähes 30 vuotta sitten markkinoille tuotu Ersa Hotflow -sarja on alusta asti asettanut standardin teollisuuden reflow-uuneille.
Uusimmat Hotflow tunnetaan energiatehokkuudestaan ja pienestä typenkulutksesta prosessissa. Lippulaivamalli Hotflow 4/26 tarjoaa 26 vyöhykettä ja yli 7 metriä prosessipituutta. Pienin malli Hotflow 4/8 tarjoaa 8 vyöhykettä ja 3,26 metriä prosessipituutta.

ERSA PowerFlow on täysitunneli aaltojuotoskone joka on kehitetty hallitsemaan tämän päivän haatavat ja monipuoliset lyijyttömät aaltojuostosprosessit. Laitteisto tarjoaa merkittäviä säästöjä käyttökustannuksessa. Powerflow voidaan rakentaa tarpeittesi mukaan ja valittavissa on monipuolinen tarjonta fluksauksen, esilämmityksen ja juotosaallon vaihtoehtoja.

ERSA ETS-sarja tarjoaa ratkaisun pienemmille tuotantomäärille.

 

ERSA selektiivijuotoskoneet ovat olleet alusta alkaen alansa teknistä huippua ja uusi entistä modulaarisempi rakenne vastaa alan korkeisiin vaatimuksiin niin joustavuuden kuin läpimenoaikojen suhteen. Ersa Versaflow-, EcoCell- ja EcoSelect-mallit tarjoavat kaikki samaa parasta prosessilaatua.

ERSA VersaPrint 2 ei tarjoa ainoastaan laadukasta pastanpainoprosessia vaan samaan laitteeseen voidaan intergoida 100% SPI 3D:nä, jopa ilman prosessiajan lisäystä. VersaPrint 2 on saatavilla Elite, Pro ja Ultra malleina prosessitarpeesta riippuen

 

 

ERSA lisälaitteet

Ersa tarjoaa juottoslaitteistojen lisäksi myös muita prosessiin liittyviä laitteita kuten ERSA FiFo Tower C- jäähdytysyksikkä, Ersa PowerFlux-selektiivinen inline-flukseri ja  kuljetinratkaisut aaltojuotoskoneen yhteyteen.

 

Lisätty ostoskoriin